Spring naar content

Bij Lister krijg je volop kansen, maar je moet jezelf ook waarmaken.

Bij Lister krijg je de ruimte om de professional te zijn zoals jij dat wilt. Je kunt jezelf ontwikkelen, verdiepen en verder groeien. Lees de ervaringen van onze collega’s en je ontdekt een rode draad.

Wat is die rode draad? Bij Lister krijg je volop kansen. Maar je moet jezelf ook waarmaken. Durf jij die uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom bij Lister!

Lister werkt met competentieprofielen.

Voor alle medewerkers hebben we kerncompetenties opgesteld. Dit zijn de verschillende profielen:

De omschrijvingen kunnen helpen om te kijken of je bij onze organisatie en cliënten past.

Waardengedreven zorg

Lister heeft de herstelvisie uitgewerkt in de richtlijn Goede Zorg. Deze richtlijn vormt de basis van al ons werk.

Persoonlijke ontwikkeling

Lister vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. De kwaliteit van onze dienstverlening blijft daardoor op een hoog niveau. Het gaat hier niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om je persoonlijke ontwikkeling. Continu reflecteren. Zelf, met je cliënt en met je team. Dat vormt de basis van je ontwikkeling.

We hebben ook verschillende projecten waaraan je kunt deelnemen. Hierdoor kun je je kwaliteiten verder ontwikkelen. En kun je je inzetten  voor de organisatie. Dit maakt jouw werk een stuk uitdagender. Maar het leidt ook tot betere zorg voor onze cliënten. We investeren volop in onze medewerkers. Zo blijven we de juiste zorg bieden aan onze cliënten. 

Je verhaal bij Lister schrijf je zelf. Je persoonlijke ontwikkeling is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. We dagen je uit om je te ontwikkelen. Niet alleen als medewerker, maar ook als mens. We zien graag dat je kansen met 2 handen aangrijpt. 

Lister heeft een grote academie met veel verschillende opleidingen en bijscholing. Uniek voor Lister: het ontwikkeltraject van Persoonlijk Begeleider naar Herstelcoach.

Arbeidsvoorwaarden

De Lister arbeidsvoorwaarden zijn collectief geregeld in de CAO ggz. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en we nemen je op in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

We hebben ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering, aanvullend geboorteverlof voor partners, een goede reiskostenregeling en een fietsplan.

Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s!

Liana Bader

Woonondersteuner | ´Ik heb geleerd aardig te zijn en mee te bewegen.´

Sacaja Tjeerdsma

Binnen ons team heerst een hechte sfeer. We lachen en huilen samen. is peersupportwerker: ‘Inmiddels werk ik alweer…

Nathalie Zekri

Herstelcoach | ‘Zonder het team ben je nergens.’