Spring naar content

Disclaimer

Het copyright op de content op deze website ligt bij de afdeling Communicatie van Lister. De afdeling Communicatie heeft deze informatie met zorg samengesteld. Met content bedoelen we video’s, teksten en afbeeldingen. 

Iedere bezoeker van deze site mag de informatie gebruiken en uitprinten. Dit is alleen voor eigen gebruik. Je mag deze informatie alleen openbaar maken of verspreiden met  schriftelijke toestemming van Lister.Lister aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade door gebruik van informatie op deze site. Dit geldt ook voor informatie op websites waarnaar wordt gelinkt vanuit www.lister.nl. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Mail

Alle e-mails die Lister verstuurt, zijn vertrouwelijk. Deze mails zijn alleen voor de geadresseerde. 

Krijg je een mail van Lister, maar ben je niet de beoogde ontvanger? Laat dit de medewerker van Lister weten die het bericht heeft gestuurd. Verwijder het bericht op je computer en netwerk. Alvast bedankt.

Let op: er kan sprake zijn van onrechtmatig handelen als je een bericht doorstuurt. Of als het gebruikt wordt door mensen voor wie het bericht niet bedoeld was. 

Lister kan de inhoud niet controleren van de informatie die via het internet wordt verstuurd. Daarom aanvaardt Lister daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Meer informatie over het gebruik van cookies vind je bij Privacy en cookies.

Wil je ons nieuws als eerste ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Dat kan hieronder.